Itt egy eddig sosem látott Squid Game jelenet!

Hwang Dong-hyuk rendező a Squid Game egy olyan jelenetével ajándékozta meg a rajongókat, ami nem volt látható az első évadban.

Hétvégén zajlott a Netflix Tudum, ami nem más, mint egy olyan esemény, ami megmutatja, hogy a következő hónapokban milyen sorozatokkal és filmekkel fogjuk elpazarolni az értékes időt. Ennek első blokkjában a koreai termékeké volt a főszerep, így többek között azt is megtudhattuk, hogy érkezik a Hellbound második évada. Illetve felbukkant a kirobbanó sikert magáénak tudható Squid Game is, amelyről június óta már szintén ismert, hogy úton van a második évad, amiben vélhetően ismét a dráma lesz a főszerepben. Csakhogy, ezzel kapcsolatosan volt egy meglepést is, amit Hwang Dong-hyuk, a sorozat rendezője vezetett fel. Ez nem volt más, mint egy olyan jelenet az első évadból, amit nem láthattunk.


A rendező a jelenet előtt még megköszönte a rajongóknak azt, hogy a sorozat ilyen „sztratoszférikus” sikert aratott. Ami a számok nyelvén azt jelenti, hogy globálisan 2,1 milliárd órányi megtekintést könyvelhet el. A Squid Game Emmy-történelmet is írt azzal, hogy a Primetime Emmy legfőbb díjazottja lett. Két díjat is bezsebelt, hiszen szobrocskát kapott a főszereplőt alakító Lee Jung-jae, valamint a rendező is. Ami pedig a Tudum elnevezést illeti, az arra a hangra utal, amit akkor hallunk, amikor feltűnik a Netflix logó.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?