Itt a mandalori legó szett, amit azonnal birtokolni akarunk

Az már más kérdés, hogy a mandalori Razor Crestjéért elég vaskos összeget kell fizetni, cserébe viszont igazi remekművet kapunk. 

Azok a legó rajongók, akik szeretik a Star Warst, és legalább annyi szabadidejük van, mint amennyi pénzük, biztos nagyon örülnek, mert itt a mandalori fejvadász szállító csillaghajójának egy újabb kivitele, ami 6 187 darabból áll. A LEGO hétfőn jelentette be a szett érkezését, ami 600 dollárba kerül majd, ez pedig jelenleg szűk 260 000 forintnak felel meg. A hajó mellett a csomag négy minifigurát is tartalmaz Grogu, Mando, Kuiil, és Mythrol személyében. 600 dollár egyébként bármelyik bolygón sok lenne egy játékért, de hozzá kell tenni, hogy cserébe elég tekintélyes építményt kapunk.


A modell 72 centi hosszú, 50 centi széles, és 24 centi magas. Tartalmaz kivehető hajtóműveket és pilótafülkét, mentőkapszulát, valamint egy állványt és információs táblát, amit majd a kész mű mellé lehet helyezni. Érdemes tudni, hogy a LEGO VIP tagok számára október 3-tól érhető el a szett, míg az egyéb földi halandók október 7-től vethetik rá magukat. A sorozat harmadik évada egyébként 2023 februárjában tér vissza, vélhetően hasonló sikert aratva, mint a korábbi részek. Érdekessége, hogy a Star Wars univerzumnak a The Mandalorian az első olyan megjelenése, ami sorozatként is élőszereplős, hiszen korábban ilyen formában csupán animációs címek láttak napvilágot. A sorozat 2019. november 12-én indult a tengerentúlon, míg idehaza 2022. június 14-től érhető el szinkronizált formában.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?