Prémium riválist kapott a Bowers & Wilkinstől az Apple AirPods Max

Erősen prémium fejhallgatóként érkezett meg a piacra a Bowers & Wilkins Px8, ami bármire jó alternatíva. 

A Bowers & Wilkins bemutatta az idei top fejhallgatóját, amelytől azt reméli, hogy teljesítményben és dizájnban is a mezőny csúcsát képviseli majd a drága, zajszűrős fejhallgatók világában.


A Px7 S2-höz képest a Px8 még jobb hangzást, még több részletet és teret kínál, ez pedig az új, 40 mm-es Carbon meghajtóknak köszönhető. Ezeket alapvetően a márka 700-as szériás hangszóróiban használt megoldásokra építették, ultragyors választ és különösen alacsony torzítást ígérve a természetesebb zenei élményért.

A Bowers & Wilkins konkrétan kijelenti, hogy a legjobb hangminőséget kínálják, amire vezeték nélküli fejhallgató képes. Támogatják az aptX Adaptive technológiát, van USB-C-s és 3,5 mm-es vezetékes mód, mindkét kábel benne is van a csomagban. A zajszűrést 6 mikrofon segíti, a Music app segítségével pedig a közvetlen zenei streamelés is megoldható a Deezer, Qobuz, Tidal platformokról. A Zeppelin és Formation Duo hangszórókról automatikusan vált továbbá a 700 eurós Px8.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?