Nagyon bízik a PSVR 2-ben a Sony, pedig nem tombol a VR-láz

Jövő márciusra 2 millió darabot gyártana a PSVR 2-ből a Sony, a kérdés csak az, lesz-e megfelelő kereslet. 

A Bloomberg belsős forrásokra hivatkozva állítja, hogy a Sony már elindította a PSVR 2 sorozatgyártását, és az nagy tempóban folytatódik a megjelenésig. A cél az, hogy 2 millió álljon rendelkezésre jövő márciusra.


Azután a gyártást a kereslethez igazítják állítólag, ezen felül pedig a PS5 konzolok készleteit is elkezdik feltölteni, mert állítólag nagy marketinges rohamra készülnek, és azt akarják, hogy egyik termékből se legyen majd hiány.

A szakértők szerint a gond az, hogy a VR továbbra sem népszerű, az embereknek nincs VR-headsete, ezért a fejlesztők sem koncentrálnak az ilyen játékokra. A Sony állítólag marketinggel akarja felpörgetni a piacot. Ennek egyik eszköze egy Horizon Call of the Mountain VR-játék, de több mint 20 cím készül összesen.

Mások az árak miatt aggódnak: a Meta a régi Quest 2 árát is felemelte, az új modellje drágább lesz, és a PSVR 2 is költségesebb lesz, mint az elődje. Ráadásul a PSVR 2-höz egy PS 5-re is szükség van, amelynek szintén emelték az árát nemrég.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?