Hangszórókkal kezdett zenélni a Polaroid

Színes, retró érzettel operáló Bluetooth-hangszórókkal próbálkozik be a Polaroid. 

A Polaroid neve egykor egy volt a fényképezőkkel, manapság azonban a legtöbben már nem tartják ilyen nagy névnek. Azért még itt van, és most bepróbálkozik a Bluetooth-hangszórók piacán. Egyenesen négyet mutatott be, retró érzetű mind, az 1990-es évek boombox-hangulatát felidézve, passzoló színekkel.


A Polaroid P1, P2, P3, P4 modellek méretben és árban is egyre nagyobbak, de mindet hordozhatónak tervezték. Színekből sem egységes a kínálat. Az árak 60, 130, 190 és 290 euró magasságában alakulnak, két hangszóró tetszőleges kombinációban kapcsolható sztereóba a felhozatalból.

10 és 15 órás üzemidőt ígér a gyártó, USB-C-s gyorstöltést, továbbá van egy Polaroid Radio szolgáltatás a Polaroid Music appon bell, ami a rádiót az igazi emberek kezébe adná az algoritmusok helyett, így emberek által válogatott lejátszási listák vannak rajta. Öt csatorna ráadásul ingyenes és reklámmentes.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?