Felrobbant viselője csuklóján egy Apple Watch

Túlmelegedett, füstölni kezdett, majd felrobbant egy Apple Watch Series 7. Az Apple szerette volna csendben intézni az ügyet, a felhasználó kitálalt. 

Az Apple Watch Series 7 bár már tavalyi modell, még mindig igen népszerű, főleg azért, mert jóval elérhetőbb az ára, elavultnak kicsit sem mondható. Adódott most azonban egy hibás modell, ami elkezdett túlmelegedni, majd füstölni, és felrobbant a jelentések szerint.


Az érintett felhasználó a 9to5Mac számára mesélte el, hogy viselés közben szokatlanul meleg lett az óra, amikor pedig levette, feltűnt neki, hogy megrepedt a hátlap, a watchOS pedig leállásról írt ki figyelmeztetést. Mindezt egy 21 fokos lakásban.

Az Apple Support több ügyintézőt is kapcsolt, majd annyit tanácsoltak neki, hogy ne nyúljon az órához, amíg nem keresik. Másnap az óra forróbb lett, a kijelző megrepedt a hő hatására. Majd az órának annyi lett.

Az Apple el akarta vinni az órát a laborjába tesztelésre, de olyan dokumentumot is alá akartak íratni, amely kötelezte volna az illetőt a hallgatásra. Ő ebbe nem ment bele.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?