150 ezer forintért is van már okos kenyérpirító

Érintőkijelzőt raktak a Tineco TOASTY ONE kenyérpirítóra, és nagyjából 150 ezer forintért kínálják. 

A technológia fejlődésével sajnos nem egyre olcsóbbak és tartósabbak az elektronikai termékek, inkább egyre drágábbak és sokszor feleslegesen bonyolultak, hangzatos, de általában gyengén működő funkciókkal. Erre most nem is egy okostelefon vagy tévé, laptop a példa, hanem egy okos kenyérpirító.


A neve TOASTY ONE, és most dobta piacra az EU-ban a Tineco. Ez a cég első konyhai háztartási eszköze, egyébként porszívókkal foglalkozik. A kenyérpirítóra került ez 4 hüvelykes LCD-kijelző a beállításokhoz: okos, friss, újramelegítés és fagyott módja van, de csúszkán is állítható a hőfok.

A szenzorok automatikusan állítják a kenyér alapján a hőt, és ropogós, de párazárt pirítóst ígérnek. A két oldal hőfoka eltérően állítható, a beállítások nyolc helyre menthetőek. A kenyeret magától lehúzza és kidobja, a haladást százalékosan mutatja. Nem tűnik sokkal különbnek egy 5 ezer forintos kenyérpirítónál, ez mégis 339 euróba, közel 150 ezer forintba kerül.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?