Aranyozott logót kapott a Beyerdynamic prémium fülhallgatója

A Beyerdynamic elhozta a következő-generációs, prémium Xelento fülhallgatóit, amelyek közül az egyik vezeték nélküli. 

A Beyerdynamic frissítette a csúcsot jelentő Xelento Remote és Xelento Wireless fülhallgatóit. Ezek kézzel készülnek a német, heilbronni főhadiszálláson, csúcshangzást ígérve, 24-karátos arany logóval.


A vezeték nélküli kivitelhez nyakpánt is jár, Bluetooth 5.2, 14 órás üzemidő, beépített AKM DAC, LHDC és aptX HD kodekek támogatása jellemzi. Aki inkább ezüsttel borított vezetékekre vágyna, annak a Xelento Remote modellt ajánlják, 4,4 mm-es Pentaconn kábellel a közvetlen csatlakozáshoz.

Persze a Xelentók tudása minőségi termékek mellett jön ki igazán, ezúttal új, 11 mm-es Tesla.11 meghajtót használnak, az eddigi legkompaktabbat. Mikrofon, távirányítás, Alexa, Siri és Google Asszisztens is van, a dobozba hét pár füldugót raknak, mind új fejlesztés – sőt, három memóriahabos dugó is van. A vételár egészen magas, 999 és 1199 dollár.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?