Jócskán megdrágul a Nothing trendi fülhallgatója

50 százalékkal emeli meg az Ear (1) vezeték nélküli fülhallgató árát a Nothing. Mondhatnánk, csak a szokásos…

Már az inflációs időszak előtt is igen drágák voltak a mobilok, laptopok, fülhallgatók és egyéb tech termékek. Azóta állandóan emelkedik az áruk, és ahogy telik az idő, már nem olcsóbb lesz egy termék, hanem csak drágább. És nem csak az Apple kütyükről van szó.


A Nothing például arról beszélt, hogy az Ear (1) fülhallgatójának az árát felemeli a hónap végén, méghozzá egyenesen 50 százalékkal – ezt Carl Pei vezérigazgató is megerősítette.

Az Ear (1) ára így október 26-tól 149 dollár, Pei szerint ez a megjelenéshez képest már egy teljesen más termék. Azt is megerősítette, hogy közel 600 000 darabot adtak el belőle. Pei szerint az áremelésre a fejlesztési költségek miatt van szükség, többek között azért, mert bő 1800 új mérnököt vettek fel. Ezen felül az infláció és a gyengülő árfolyamok indokolták még az emelést – csak a szokásos…

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?