Európában is szerencsét próbál az összehajtható Moto Razr 2022

A nemzetközi piacra is megérkezett végre az új, összehajtható Moto Razr 2022, Európában pedig 1200 eurót kell érte fizetni. 

Az utóbbi 1-2 évben megszokhattuk, hogy egy kínai gyártó új termékére (főleg mobiljára) a bemutató után nagyjából 3 (vagy több) hónapot kell várni, csak ennyi késéssel jut el Európába a termék. Így történt ez a Lenovo alá tartozó Motorolával és az új Moto Razr 2022-vel is.


Végre azonban errefelé is kapható lesz a Moto Razr 2022, méghozzá Snapdragon 8+ Gen 1 chippel, 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel – feketében, 1200 euróért, mint a Motorola megerősítette az európai részleteket.

A készülék belül 6,7 hüvelyke, full HD+ felbontású, 144 Hz-es OLED-kijelzőt kínál, a zsanérokat áttervezték, ronda káva már nincs. Kívül a 2,7 hüvelykes OLED-kijelzőn lehet nézegetni a funkciókat és értesítéseket. Az 50 és 13 megapixeles hátlapi kamerához 32 megapixeles belső egység társul, vannak sztereó hangszórók, Dolby Atmos, IP52-es védettség és 3500 mAh-s akku, Android 12-vel. Utóbbi kettő elég gyenge pont.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?