A Meta Quest 2-höz gyártották ezt a fülhallgatót

A Soundcore VR P10 Gaming Earbuds az első olyan vezeték nélküli fülhallgató, amely a Meta Quest 2 kapcsán hivatalos támogatást élvez. 

VR P10 Gaming Earbuds névvel azt hihetnénk, hogy a Meta gyártja ezt a vezeték nélküli fülhallgatót, főleg úgy, hogy a Quest 2 headset kapcsán az első olyan megoldás ez, ami hivatalos, teljes támogatást élvez. Valójában azonban a Made For Meta programban, a Soundcore gyártja.


Ennek megfelelően a fülhallgatót a Meta Quest 2 headsethez optimalizálták, 30 ms-ot válaszidőt és LS3 kodeket ígérve, LightningSync technológiával. Az átmenő töltéshez pedig egy második, külső USB-C-bemenet is van.

A Soundcore szerint azért konzolokkal és PC-kkel is használható az új P10, ráadásul több eszközhöz is tud egyszerre csatlakozni a fülhallgató, ami Bluetooth 5.2-t támogat, 11 mm-es meghajtókkal dolgozik és 4 mikrofonja van. 6 órás üzemidőt kínál, amit a tok 24-re nyújthat ki. Mindez 100 dollárba kerül.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?