Így festene az Assassin’s Creed 2, ha ma jönne a világra

Az Assassin’s Creed 2 jövő hónapban lesz 13 éves, de most mégis megnézhetjük, miként festene, ha most jelenne meg. 

A TeaserPlay neve nem ismeretlen, hiszen ők azok, akik előszeretettel hegesztenek olyan videókat, amikben régebbi játékok fiktív reinkarnációját mutatják be. Sőt, nemrégiben azt is láthattuk, miként festene egy Netflixes sorozat videojátékként. Ezúttal az Assassin’s Creed 2 képében tekinthetjük meg, mit művelne egy ilyen címmel az Unreal Engine 5. A mozgóképes „kedvcsináló” sokkal inkább az átvezetőkre koncentrál, semmint a játékmenetre de ez jól is van így. Megtekinthetjük, amint Ezio barátságot köt Leonadrdo da Vincivel, és a reneszánsz Itáliában felveszi a harcot Florence legbefolyásosabb családjaival.


Nem tudjuk, hogy lesz-e ilyen, de ha esetleg a TeaserPlay kiad egy újabb trailert, reméljük, hogy többet láthatunk Ezio harci képességeiből, lopakodásából és parkour tudásából, miközben nagyon durván legyőzi az ellenséget, valamint felfedezi a környezetet. Elvégre a játék egy nagy, nyitott világot kínál, amely több olasz várost foglal magába, köztük Firenzét, Velencét, Monteriggionit, San Gimignanót és Forlìt, amelyek mindegyike a reneszánsz fénykorának megfelelő, 1476 és 1499 közötti olaszországi időszakot idézi meg. Az Assassin’s Creed 2 egyébként 2009 novemberében jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, de a PC-seknek a következő év márciusáig kellett várniuk arra, hogy különféle magaslatokról hulljanak alá a szalmáskocsira. Érdemes megemlíteni, hogy a játék egyik sokat kritizált pontja a másolásvédelem, ami DRM névre hallgatott. Ennek az volt a lényege, hogy folyamatos internetkapcsolatra volt szükség, ami eléggé megviselte a felhasználók idegeit, ha véletlen megszakadt, mert úgy oda volt az utolsó checkpoint.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?