Divatos tokkal támad az új Nothing Ear (stick) fülhallgató

Henger alakú tokot és 29 órás üzemidőt hozott magával a Nothing Ear (stick) vezeték nélküli fülhallgató. 

Sokáig pletykáltak róla, végül a napokban menetrend szerint mutatta be az Ear (stick) vezeték nélküli fülhallgatóját a Nothing. A félig fülbe mászós dizájn (tehát nincs szilikon füldugó) mellett 12,6 mm-es meghajtók és akár 29 órás üzemidő jellemzi a terméket – utóbbi tokkal együtt érvényes.


A tok maga henger, konkrétan rúzs alakú, az inspirálta ugyanis a divatos, trendi külsőt. Ezúttal is átlátszó a tok, hogy látszódjanak a fülhallgatók, amelyekhez egy csavarással lehet hozzájutni.

Aktív zajszűrés ugyan nincs, de Clear Voice Technology igen, ami 3 mikrofonnal szűri a szelet és a tömeg zaját. Érintéssel vezérelhető minden, hangasszisztens is van. A Bass Lock pedig a környezethez igazodva állítja a basszust az IP54-es vízvédettségű fülhallgatón.

Míg tokkal együtt 29 óra jön ki üzemidőre, egy feltöltéssel 7 óra az átlag. A Fast Pair támogatott az androidos eszközöknél, és a Nothing szerint az ergonomikus dizájn révén egész napos viseletnek is jó az Ear (stick).

A termék sok extrát kínál, például EQ-beállítást, testreszabható gesztusvezérlést, Find My Earbuds funkciót. Több mint 40 országban lesz kapható, november 4-től, 119 euróért. November 30-ig 10 százalék kedvezményt adnak.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?