Az óceánokat menti az új Sony fülhallgató

Multipoint-támogatást hozott a Sony LinkBuds UC, a LinkBuds S Earth Blue pedig a környezetre gondolt.

A Sony újabb LinkBuds vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be, ezúttal Microsoft Teams-tanúsítvánnyal. Alapvetően ugyanaz a LinkBuds UC, mint a már megjelent modell, de van hozzá egy USB-s jeladó, ami PC-be illeszthető, és Teams-parancsok és gesztusok kirendelésében segít a Sony Headphones Connect appon keresztül.


A Teams-meetingeken a hívások fogadása, némítása és a kézemelés funkció is támogatott, közvetlenül. Mindezért viszont 70 dollárral többet, 250-et kell fizetni.

Szintén újdonság a LinkBuds S Earth Blue, amely több literes víztartályok (palackok) újrahasznosítása révén készült elemeket használ. A 200 dolláros fülhallgató persze ehhez passzoló mintát és színt kapott.

Kiderült továbbá, hogy minden prémium Sony vezeték nélküli fülhallgató idén multipoint-képessé válik, szoftverfrissítés útján. A fent említett kettő már novemberben.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?