360 fokban dübörög a többszobás, vezeték nélküli hangszóró

Vezeték nélküli, többszobás hangszóró lett a Bluesound Pulse M, amely 360 fokos hangzást ígér. 

A Bluesound legutóbbi hangszórója egy vezeték nélküli, többszobás kivitelű megoldás. Pulse M névre hallgat, 80 wattos DSP okos erősítő és Omni Hybrid meghajtó jellemzi. Az egész rendszer lényege egyszerűen az, hogy 360 fokban terítse a hangot.


A szövet borítás révén bárhol tetszetős dísz lehet otthon a hangszóró, az anyag viszont teljesen átengedi a hangot. Falra és padlóra rögzítést segítő kiegészítők is vannak. Két egység párosításából sztereó szett jön létre, de a gyártó hangprojektorához hátsó hangszórónak is bevethetőek. A Pulse Sub+ és Powernode együttesével pedig teljes vezeték nélküli hangrendszer jöhet létre.

Több mint 20 zenei streamingszolgáltatás natív módon támogatott, köztük a legnépszerűbbek. Ezek a BluOS Controller appon keresztül is vezérelhetőek, van továbbá Wi-Fi, Ethernet, aptX HD Bluetooth, AirPlay 2, érintős vezérlés, Siri, Alexa és Google Asszisztens. Mindez 449 dollárba kerül.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?