A Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a Mate 50 Pro rendelkezik jelenleg a legjobb kameratechnológiával a piacon elérhető mobiltelefonok között a DXOMARK független minőségértékelő tesztlabor szerint.

A vállalat legutóbbi zászlóshajó modellje, a P50 Pro több mint fél éven keresztül vezette a DXOMARK, a legnagyobb független tesztlabor okostelefonos kamerákat összesítő listáját. A gyártó legújabb készüléke, a Mate 50 Pro újfent az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a mobilfotózás és az általános teljesítmény tekintetében.

A Huwei Mate 50 Pro-t nagy teljesítményű, 50 megapixeles Ultra Aperture kamerával szerelték fel, és a világ első tíz fokozatban állítható rekesznyílásával rendelkezik, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás legfontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. A készülék Ultra Aperture kamerája f/1.4-4.0 változtatható rekeszértékkel bír, amely az XD Fusion Pro képalkotó technológiával karöltve szinte DSLR-szintű képminőséget nyújt – írja a vállalat hozzánk eljuttatott közleményében.

A Mate 50 Pro kiugróan magas fényképezési pontszáma a kiemelkedő teljesítményen alapult, a készülék leginkább méltatott paraméterei között szerepelt az elsőrangú zoom képesség és az ennek köszönhetően részletgazdag eredmény, a változtatható rekesznyílású rendszer, amely kiválóan alkalmas csoportképek és gyenge megvilágítású képek készítésére, valamint a magas minőségű videós képességek bel- és kültéren egyaránt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!