Brutál jól néz ki, de agydurrantóan drága lesz a Loewe új OLED-tévéje

Speciális állványt és brutál hangrendszert kapott az Loewe Iconic tévé, de az árával konkrétan ölni lehetne!

Megérkezett a Loewe legújabb tévéje, stílusos dizájnnal, újrahasznosított anyagokkal és OLED-panellel. Az Iconic 55 és 65 hüvelykes méretben lesz kapható, 4K-s OLED-kijelzőt, HDR10-et, Dolby Visiont és HLG-t is kínál.


Loewe Iconic

A modern panelhez remek hangrendszer is társul, a gyártó szerint mozis élményt ígér a beépített, 3.1-es hangprojektor. Ez ráadásul vezeték nélkül vagy AVR adapterekkel könnyedén 5.1-es rendszerré bővíthető a gyártó szerint. A Dolby Atmos mellett a DTS:X formátum is támogatott.

Loewe Iconic

Persze ilyesmit sok tévé tud, de a Loewe nevet és ezt a különleges dizájnt meg kell fizetni: A kisebbik 6499 fontba, azaz közel 3 millió forintba kerül, a nagyobbért pedig 8000 fontot (~ 3 700 000 forintot) kérnek el. A cég a magas árat a már említett hangrendszerrel, illetve a speciális állvánnyal magyarázza, ami egyfajta betonra hasonlító, különleges ásványi anyagból készült. Mindez jól hangzik, de bárhogy nézzük, BRUTÁLISAN TÚL VAN ÁRAZVA a Loewe Iconic tévé. Pláne úgy, hogy az eredeti német tulajdonos már évek óta eladta a brandet egy nemzetközi befektetői csoportnak. Szóval még azt se mondhatjuk, hogy „német vállalat”-ról van szó.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?