Karácsonykor hiány lehet az Apple AirPods Pro 2-ből

Gyártási gondok miatt elvesztett egy beszállítót az Apple, állítólag sokkal nehezebb lesz az ünnepek táján szerezni Apple AirPods Pro 2 fülhallgatót. 

A jelentések szerint idén karácsonyra nagyon nehéz lesz Apple AirPods Pro 2 fülhallgatót szerezni, ugyanis az Apple a két nagy beszállítójából az egyiket elvesztette a termék kapcsán, gyártási gondok miatt. Így a készletek hamar szűkössé válhatnak.


A neves elemző, Ming-Chi Kuo szerint a Goertek egy nagy tengerentúli ügyféltől arra kapott utasítást, hogy függessze fel egy okos audiotermék összeszerelését. Kuo szerint ez az AirPods Pro 2, és nem a kereslettel van baj, hanem a gyártással, forrásai szerint.

Eközben a Luxshare ICT-től a termék gyártásának fokozását kérték, így ez az egyetlen cég szereli össze jelenleg az AirPods Pro 2-t. Az rejtély, hogy a másik cég később újra bekapcsolódik-e, illetve jövőre partner maradhat-e. Az ünnepek alatt az Apple 20 millió AirPods Pro 2-t szállíthat le.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?