Fából készül az Audio-Technica vezeték nélküli fülhallgatója

Fából készült, vezeték nélküli fejhallgatót hozott az Audio-Technica, állítólag világelső funkcióval. 

Az Audio-Technica lassan megszámlálhatatlan terméket mutat a 60. születésnapja alkalmából. Ezek egyike egy fából készült, vezeték nélküli fejhallgató, amely a gyártó szerint még világelső funkciót is kapott extraként. 


Ennek a neve balanced stereo, a lényege pedig, hogy teljesen külön jel megy mindkét fülpárnához, így az audiocsatornák ez vannak egymástól választva, interferenciától nem kell tartani, a hallgatási élmény jobb, tisztább.audio technica fejhallgató

Bár évtizedek óta adott ez a dolog a vezetékes fejhallgatóknál, a vezeték nélkülieknél még sosem alkalmazta senki. Az ATH-WB2022 ennek megfelelően két ESS DAC-t használ. Emellett az LDAC Hi-Res kodek, az AAC és SBC is támogatott, van multipont csatlakozási mód. Az üzemidő 9 óra, ami igen kevés, cserébe viszont más a hangzás. Lemerülés után vezetékes módban használható a termék, ami viszont ritkaság. Használaton kívül pedig 5 perc után kikapcsol. A vibrációt elnyelő, torzítást csökkenő fát alcantarával kombinálták, mindezért pedig 2700 dollárt kérnek majd jövőre.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?