EMAG Black Friday: Már csak pár nap és indul a nagy roham!

A becslések szerint együttesen 3 milliárd forintnyi kedvezménnyel készül az eMAG az idei Black Friday-ra. 

Vannak olyan üzletek, amelyeknél már javában zajlik a Fekete Péntek nevű akciós hullám, ilyen például a Media Markt vagy a Mall.hu. Az eMAG a kilencedik alkalommal, idén is megtartja a szigorúan egyetlen napig tartó Black Friday-át, amely 2022. november 18-án a kora reggeli órákban veszi majd kezdetét. Ezen a napon a fekete pénteki akcióban résztvevő termékekből összesen 420 ezer termék lesz készleten, amelyekre a vállalat becslései szerint hozzávetőleg 3 milliárd forint értékű összkedvezmény lesz elérhető az eMAG és az eMAG Marketplace partnerek ajánlataival. biztosít fekete pénteki kedvezményt.


A nagy sikernek örvendő műszaki termékek mellett a divat, a szépségápolás, a játék és a baba-mama kategóriákban is érdemes lehet szétnézniük a vásárlóknak. A cég szerint az idei év kicsit más lesz, mint az előzőek voltak, a jelenlegi általános helyzetet figyelembe véve ugyanis az várható, hogy energiatakarékos berendezések, háztartási gépek és az olyan otthoni kiegészítők lesznek – a ledes fényforrásoktól az okoseszközökig -,  amelyek alkalmazásával csökkenteni lehet a rezsiköltségeket. Érdemes megemlíteni, hogy az IT, háztartási és szépségápolási termékeken túl különböző programokra és rendezvényekre szóló jegyeket, egészségügyi szolgáltatásokat, járműveket, érméket, vagy akár aranyrudakat is beszerezhetünk azon a bizonyos pénteken.

Hogy behúzhasd a szuper akciókat, mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy saját ügyfélfiókot az emag.hu-n (persze, csak abban az esetben, ha még nincs), kitöltöd a szükséges információkat, hogy a Black Friday indulásakor minél hamarabb véglegesíteni tudd a megrendeléseidet. Emellett le kell tölteni az eMAG app-ot és engedélyezni az értesítéseket, hogy ne maradj le a Black Friday indulásáról! Amennyiben már korábban letöltötted az alkalmazást, a cég azt javasolja, hogy mindenképpen frissítsd az új verzióra, ellenőrizd az összes adatod, illetve fontos, hogy a szállítási címed helyesen kilegyen töltve az eMAG ügyfélfiókodban.

A Black Friday tehát november 18-án lesz az eMAG-nál, ám hogy pontosan, mikor arról még nem tudni. Egy biztos, valamikor a reggeli órákban indul a vásárlási roham.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?