Megoszthatják a világgal a lejátszási listáikat a Tidal felhasználói

Az ismerősökkel és a világgal is megoszthatóvá váltak a lejátszási listák egy ideje a Tidal platformon. 

A Tidal nem is olyan régen indította el egyik új funkcióját, amely révén a felhasználók már megoszthatják a létrehozott lejátszási listáikat. Így ezeket nem csak az ismerősökkel, de az egész világgal is meg lehet osztani. Lehet is követni konkrétan a barátokat és a családot is.


Felfedezni konkrét profilnév alapján lehet a keresőben vagy pedig linken keresztül. Ez a funkció régóta esedékes volt, a Tidal is felzárkózott a rivális streamingszolgáltatások mellé, amelyek ezt már kínálták egy ideje.

Persze továbbra is lehet a közösségi médián keresztül is megosztani ilyesmit, de az a folyamat nem ennyire zökkenőmentes. Az újítás Androidon, iOS-en, weben is elérhető 62 országban, a meglévő lejátszási listákat nem kell újra létrehozni. Azt pedig bárki megnézheti, hogy ő kiket követ és őt kik követik. Blokkolni is lehet igény szerint.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?