Őrületes árzuhanás – itt a Karcher Black Friday, a Yellow Week

Yellow Week néven indított 10 napon át tartó akciót a Karcher. A német cég komoly kedvezményeket kínál ezen időszak alatt. Ez a Karcher Black Friday! 

A háztartási, illetve kerti gépeiről is ismert Karcher is beszállt a novemberi akciós őrületbe. A cég 2022. november 18-30. között indította el a Yellow Week nevű kezdeményezését, ezen időszak alatt pedig rengeteg terméket kínálnak olcsóbban.


karcher black friday

Az elnevezés nyilván nem véletlen, bár nem egy hétig tart a dolog, de a Yellow egyértelműen utal a konszern védjegyének számító sárga színre, amely szinte az összes eszközükön feltűnik. Ha valaki nem tudná, akkor annak eláruljuk, hogy a Karcher egy német vállalat, amely a 19. század végi alapítás óta ugyanazon család kezében van. Tehát olyanok, mint a Guldenburgok, csak ők nem sört gyártanak, hanem mindenféle hasznos cuccot, amivel a kertet és a házat/lakást lehet rendben tartani.

Néhány konkrét ajánlat!

Kerestünk néhány olyan konkrét ajánlatot is, amelyek totálisan ígéretesnek tűnnek a Karcher Yellow Week alatt. Jöjjenek most ezek!

Karcher WV6 Plus ablaktisztító: 42 000 HELYETT 30 000 forint!

Karcher VC 3 porszívó: 63 000 HELYETT 44 000 forint

karcher black friday

Karcher SC 1 gőztisztító: 35 000 HELYETT 27 000 forint

Karcher VC 7 akkumulátoros porszívó: 153 000 HELYETT 115 000 forintkarcher black friday

Karcher K 5 Power Control magasnyomású mosó: 171 000 helyett 140 000 forint

Még több infó a Karcher Black Friday kezdeményezésről, azaz a Karcher Yellow Weekről a hivatalos weboldalon! Érdemes megnézni, mert tényleg egy csomó, hasonlóan érdekes akciót emelt be a cég e rövid időszak alatt kínálatába. Aki okos, az most bizony egy halom pénzt megtakaríthat. És ráadásul olyan eszközökhöz juthat hozzá, amelyek hagyományosan tartósak, és akár évtizedeken át kiszolgálhatják. Kattints! Akciózz! Spórolj! Halleluja!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?