Ledobja a Philips a tévés atombombát!

A vállalat már rendelkezik működőképes QD-OLED prototípussal is. Jövőre jön a nagyközönségnek szánt kvantumpontos Philips OLED tévé. 

A Philips márka televíziós részlegének vezető stratégiai tervezője, Danny Tack a HDTVTest magazinnak adott interjújában elárulta, hogy a cégnél komoly változásokra lehet számítani. Nagyon megtetszett nekik a Samsung Display által fejlesztett és gyártott kvantumpontos, QD-OLED kijelző, és nyitni fognak ebbe az irányba.Philips oled tévé


Elmondta, hogy már rendelkeznek is működőképes prototípussal, és a fejlesztői központ gőzerővel dolgozik azon, hogy ebből mihamarább egy olyan termék születhessen, amely már a boltokba is bekerül.Philips oled tévé

Ez pedig óriási változásokat hozhat, hiszen eddig csak a Samsung és a Sony kínált QD-OLED televíziót, a többi gyártó kitartott az LG Display-féle technológia mellett. Ezzel viszont egy újabb nagy piaci szereplő nyitott a rivális eljárás irányába, ami földrengésszerű változásokat hozhat a televíziós szektorban. Amennyiben kirobban a tv-háború az OLED színtéren, akkor az várhatóan komoly árcsökkenést hoz maga után, aminek végül mi vásárlók örülhetünk majd a legjobban.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?