Sokkolóan drága lesz az új LG OLED monitor

A 45 inches, hajlított 45GR95QE árából akár egy 65 inches 4K OLED televíziót is lehet venni. Bizony nem olcsó a friss LG OLED monitor.

Az LG még korábban bejelentette, hogy egy hajlított OLED monitorral lép színre, most pedig már ki is derült, hogy mennyibe fog kerülni az LG 45GR95QE. 1700 dollárt, azaz durván 670 000 forintot kell érte letenni az asztalra, és ezért a pénzért az ember már akár egy 65 hüvelykes OLED televíziót is kaphat. Ezzel egyébként az LG 45GR95QE a jelenlegi legdrágább monitorok egyike.LG 45GR95QE


A termék ráadásul még csak nem is 4K felbontású, hiszen 3440 x 1440 képpontos kijelzővel látták el. A képaránya 21:9, azaz ultraszéles, a hajlítás mértéke pedig 800R, azaz a görbület meglehetősen markáns. A panel 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, a válaszidő pedig rendkívül jó, mindössze 0,03 ms. A maximális képfrissítési ráta 240 Hz, támogatja a FreeSync technológiát, és emiatt ezt a terméket alapvetően annak lehet javasolni, akik játékra keresnek egy jó megjelenítőt. Érdekes, hogy a kontrasztarány a gyártó szerint nem végtelen, hanem 1500000:1. A termék beépített hangrendszerrel nem rendelkezik sajnos, pedig az hasznos lett volna.

Arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkba mikor és milyen áron érkezhet meg az új LG OLED monitor.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?