Percek alatt feltölti magát nulláról a kínai csodatelefon

A Red Magic 8 Pro úgy egyébként egy kegyetlen jó mobilnak tűnik, ami akár játékra is alkalmas lehet.

Jelenleg a Red Magic az egyik legforróbb márka a mobilos piacon, hiszen a Nubia ilyen név alatt irgalmatlan erős és tudásához képest jó árú termékekkel bombázza a felhasználókat.


A cég készülékei időről-időre bekerülnek a világ legerősebb mobiljai közé, és ez biztosan így lesz az új koronagyémánt, a Red Magic 8 Pro esetében is. Erről azt lehet tudni egyelőre, hogy megkapja a világ legjobbjának számító Snapdragon 8 Gen 2 chipkészletet, azaz a teljesítménye garantáltan bitang lesz. De nem ez az egyetlen érdekesség az eszközzel kapcsolatban.Red Magic 8 Pro

Hivatalosan is megerősítették ugyanis, hogy a modell megkapta a 3C minősítést, amelyből kiderül, hogy a Red Magic 8 Pro 165 wattos töltési rendszert kap. A korábbi modellek 135 wattosak voltak, és azzal is kevesebb, mint negyedóra alatt töltötték csurig az akkumulátort. Szóval arra számíthatunk, hogy az 5000 mAh-s telepet a nulláról kevesebb, mint tíz perc alatt telepumpálja energiával ez az új telefon.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mennyiért és mikor lehet majd megvenni, de jobban várjuk, mint a karácsonyt. Ez nyilván nem igaz, a kari visz mindent, ám ettől függetlenül ez egy szuperizgalmas telefon!

Több infó a Red Magic telefonokról és márkákról a cég honlapján!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?