Végre magunknak is küldhetünk üzenetet a WhatsAppon

Érkezik a WhatsApp üzenetküldőre a Message Yourself funkció, és pont erre jó: magunknak üzenetet írni. 

A WhatsApp folyamatosan teszi elérhetővé az új Message Yourself funkciót, amely iOS-en és Androidon is lehetővé teszi majd mindenki számára, hogy magának írjon üzenetet.


Mi értelme ennek? Elvégre a beszélgetés csak számunkra látható és férhető hozzá, és pont úgy lehet írogatni, mint bárki másnak. Az ötletgazdák szerint fontos jegyzetek felírásában, webes linkek mentésében, dokumentumok feltöltésében és hangjegyzetek készítésében segíthet. Ez mind tény, de talán hasznosabb egy olyan app, amiben rendszerezettebben, és offline is elérhető lenne mindez, ha már fontos…

Azért a lehetőség adott, ráadásul a Telegram is képes erre régóta, így a WhatsApp igazából csak a hiányt pótolja. Eddig ugyanis csoportot kellett ehhez létrehozni, majd a tagok kizárásával a csoportgazda egyedül maradt a beszélgetésben. Erre a trükkre már nem lesz szükség.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?