Ez lehet az HBO Max és a Discovery+ egyesüléséből létrejövő platform neve

Kiderülhetett az HBO Max és a Discovery+ egyesüléséből létrejövő platform neve. 

Már tavaly tudni lehetett, hogy összebútorozik a WarnerMedia médiaóriás az ismeretterjesztő programkínálatáról ismert Discovery-vel, és Warner Bros. Discovery néven közös részvénytársaságot alapítanak. Idén áprilisban, miután minden jogi feltétel teljesült, hivatalosan is összeolvadhatott a két médiavállalat egy 43 milliárd dolláros megállapodás keretében.


Bár az egyesített streamingszolgáltatás a tervek szerint tavasszal érkezik, még mindig rengeteg a megválaszolatlan kérdés, többek között azt sem tudni, hogy mi lesz az új platform neve. Bár a Warner Bros. szóvivője a CNBC-nek azt mondta, hogy még mindig tárgyalnak a névről, a pletykák szerint jelenleg a Max név a legvalószínűbb választás.

Az új platform állítólag a Disney+-hoz hasonló lesz, vagyis több kategória tartalmait hozzák majd el, mint például az HBO, a Discovery, a DC Comics és a Warner Bros. (a Disney a Pixar, a National Geographic, a Marvel, stb. kínálatát is tartalmazza). Egyelőre nem világos, hogy mennyibe fog kerülni a HBO Max és a Discovery+ egyesüléséből létrejövő platform, de elképzelhető, hogy áremelkedéssel kell majd számolniuk az előfizetőknek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?