Az EU-ban is működne a 270 wattos gyorstöltő

270 wattos, USB-C-s, GaN gyorstöltő a Chargeasap Zeus, amely az EU-ban is bevethető lesz. 

A Kickstarteren fut a Chargeasap Zeus gyorstöltő közösségi finanszírozási projektje, elég sikeresen. Ez valószínűleg nem véletlen: egy 270 wattos, USB-C-s GaN gyorstöltőről van szó, amely egyben a legkompaktabbak közé is tartozik. Állítólag 45 százalékkal könnyebb a riválisoknál ez a 320 grammos, 90 x 42 x 50 mm-es megoldás.


Egyszerre négy eszköz töltése oldható meg egy 140 és két 100-100 wattos USB-C porton és egy 36 wattos USB-A porton, a Qualcomm QC 3.0 is támogatott, továbbá az Apple készülékek is gyorstölthetőek. Értelemszerűen mobilok, drónok, laptopok, konzolok és fényképezők töltése is támogatott.

Az adapterek révén bárhol, így az EU-ban is használható a töltő, amelyre egy 0,9 hüvelykes oLED-kijelző is jutott a portok energialeadását mutatni. A kampány keretében 119 dollár a töltő, később 219 dollárért árulják majd, májustól.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?