Örülhetnek az LG tv tulajok

Számtalan film és sorozat megnézését biztosító, fizetős szolgáltatást kapnak most meg ingyen az LG tévé készülékek tulajdonosai. 

Az LG bejelentette, hogy a 2018-2022 között LG Smart televíziók tulajdonosai ingyenesen hozzáférhetnek az egyébként fizetős Apple TV+ szolgáltatáshoz. Persze nem öröke, de a három hónapos ingyenes periódus is vonzó lehet sokak számára, hiszen ezen rendszeren keresztül rengeteg film, magazinműsor és sorozat elérhető igen jó minőségben, akár 4K felbontásban, HDR támogatás mellett.LG Tv


Az akció konkrétan a webOS 4.0-webOS 22 okos platformot használó készülékeket érinti. A gyártótól származó információk értelmében az ajánlat beváltásához a felhasználóknak egy kompatibilis LG Smart tévén keresztül kell belépniük az Apple TV+ alkalmazásba, és követniük kell az utasításokat.apple tv+

Érdemes megemlíteni, hogy az Apple+ 13 országban birtokolja az MLB Friday Night Baseball, valamint a Major League Soccer 2023 februárjától kezdődő globális jogait. E mérkőzések így külön fizetés nélkül elérhető lesz az Apple TV+-on, azaz LG tévéken is, amennyiben valaki él az akcióval.

Bár arról külön tájékoztatást nem kaptunk, hogy ez a Magyarországon vásárolt, illetve használt modelleket is érinti-e. Azonban a globális LG-től kapott infók szerint mindenhol működik a dolog, ahol egyébként legálisan elérhető az Apple TV+, szóval jó eséllyel hazánk sem lehet majd kivétel.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?

google pixel

Megjött a Google esze

Döbbenetes, de évek után rájöttek arra, hogy amit eddig csináltak, az hülyeség volt.