Xiaomi 13 Pro: Atomvillanás lesz az új telefon

A lehető legjobb processzor új rendszerrel, és igen jónak tűnő kamerával. Na ez a Xiaomi 13 Pro.

A Xiaomi nem sokat vacakol, és közvetlenül karácsony előtt robbant új mobiljaival. Ezek közül a csúcsot a Xiaomi 13 Pro képviseli majd, amiről minden részletet csak december 11-én árulnak majd el.


Azt viszont már most lehet tudni, hogy ellátták a lehető legjobb processzorral (Qualcomm SM8550 Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm)), Adreno 740 grafikus vezérlővel, pakoltak bele 12 GB RAM-ot, és 512 GB adattárolásra szolgáló memórát. A képernyője szélen hajlított, és az IP68 minősítésű, azaz víz- és porálló.xiaomi 13 pro

Elméletileg brutál jó Leica kamerarendszert kapott, optikai zoomos telefotó és ultraszéles kamerával. A 8K anyagok felvétele is biztosított, a dizájnja pedig elég menőnek tűnik, épp úgy, mint a 120 wattos gyorstöltés. Megkapta a legújabb, Android 13 alapú MIUI 14 rendszert, de hogy ez utóbbi pontosan miben lesz jobb, mint az elődök, azt még nem lehet tudni. Mint ahogyan azt sem sajnos, hogy mennyibe fog kerülni, és hogy nálunk mikortól lehet majd megvásárolni, de idővel biztosan okosabbak leszünk.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?