Sztrájkol a brit posta, rókák falatoznak a kézbesítetlen karácsonyi ajándékokból

A rókák és a patkányok örömmel fészkelték be magukat a Royal Mail raktárai előtt hagyott kézbesítésre váró csomagokba, miután a posta dolgozói sztrájkba kezdtek. 

Negyvennyolc órás munkabeszüntetésbe kezdtek a Royal Mail dolgozói miután sokadik alkalommal sem sikerült megegyezni a szakszervezetnek a kormánnyal. A brit posta dolgozói a vasúti dolgozók sztrájkjának másnapján kezdték meg akciójuk, melynek következtében több ezer kézbesítetlen küldeményt hagytak konténerekben a bristoli Filtonban található Royal Mail raktáron kívül.


A brit Daily Mail szerint nem telt el sok idő, hogy rókák és patkányok jelenjenek meg a kézbesítetlen csomagok között. A széthagyott csomagokat állítólag ponyvákkal igyekeztek letakarni, de az ötlet végül kudarcot vallott.

A szakszervezeti vezetők már korábban figyelmeztették Rishi Sunak brit miniszterelnököt, hogy minden lehetséges eszközzel harcolni fognak a tiszteséges béremelések érdekében. A Royal Mail szakszervezete december 23-24-re újabb sztrájksorozatot hirdetett.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?