Elkapkodták a népek a Donald Trump gyűjtőkártyákat

Habár a legtöbben megmosolyogták Donald Trump azon ötletét, hogy betör az NFT piacra, mégis egész nagyot ment a dolog. 

Donald Trump, volt USA elnök a hét elején közölte, hogy valami egészen nagy bejelentésre készül, ami végül nem az lett, hogy örökre eltűnik a közéletből, hanem az, hogy kiviszi magát az NFT piacra. Így is lett, az egykori elnök egy tegnapi posztban számolt be arról, hogy „megérkezett a hivatalos Donald Trump kereskedelmi kártyagyűjtemény. Tehát nem használta az NFT szót, de ettől függetlenül mégis erről van szó. Hozzá kell tenni, ezt az ötletét nem csupán azok nevették ki, akik nem kedvelik, hanem a támogatói közül sem mindenki találta jó gondolatnak.


Ám a vége az lett, hogy a Polygon blokkláncán darabonként 99 dolláros áron, mindössze 12 óra leforgása alatt ment el a készlet. Ez pedig nem kevesebb, mint 4,45 millió dollárt hozott Trump konyhájára, ami 1,7 milliárd forintnak felel meg. Bár ebből lejön a kollekció alkotóinak jutaléka, ami 10 százalék minden egyes eladás után. Azon pedig nem lehet csodálkozni, hogy magáról az NFT-k bedobásáról a volt elnök a saját felületén, a Truth Social-ön értesítette a nagyközönséget. Hiszen Twitterről már azt követően ki lett dobva, hogy a Capitolium megrohamozásáig sikerült hergelnie a megvezethető tömegeket. De most, hogy Elon Musk egy begombázott elmebeteg módjára teszi éppen tönkre a közösségi platformot, akár vissza is térhetne oda. De egyelőre még meg van sértődve, és nem kíván ilyet cselekedni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?