Messi letarolta és kifilézte az Instagramot

A labdarúgó-szupersztár, Lionel Messi posztja rekordot döntött az Instagramon. 

A világbajnoki cím megnyerésével Lionel Messi gyakorlatilag az összes jelentősebb trófeát megszerezte, amit egy labdarúgó a pályafutása alatt elérhet. Most pedig még az Instagramon is rekordot döntött: minden idők legkedveltebb posztjával büszkélkedhet az argentin sztár; legutóbbi bejegyzését mintegy 72 millióan lájkolták.messi instagram


„Újra megmutattuk, hogy ha az argentinok keményen dolgoznak együtt, és egységesek vagyunk, akkor bármit képesek vagyunk elérni, amit csak elgondoltunk” – írja a focista. „Ez a csapat felülmúlta az individualizmust, az igazi erőnk ugyanis abban rejlik, hogy mindannyian ugyanazért az álomért küzdöttünk, minden argentin álmáért küzdöttünk… megcsináltuk!!!”

A posztot egy nappal azután tette közzé a labdarugó, hogy Argentína 36 év után újra világbajnok lett, miután a múlt vasárnapi döntőben tizenegyesekkel legyőzte Franciaországot.

https://www.instagram.com/p/CmUv48DLvxd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=be538d7f-27ad-4be1-89cb-b82fde73fc59

A korábbi rekordot egyébként egy tojás (igen, jól olvastátok) tartotta az Instagramon, amelyet 2019 januárjában posztoltak azzal a nem titkolt céllal, hogy világrekordot döntsenek vele: legyen ez az Instagram legkedveltebb képe. Amikor a szóban forgó bejegyzés született Kylie Jenner fotója vezetett 18 millió kedveléssel.

Nos, Messi fotója átvette a vezetést, sőt nem csak az Instagramon, de az összes közösségi média felületen is rekordot döntött. A napokban sikerült ugyanis leelőzni az abszolút rekorder TikTok-videót is, amely 60,3 millió lájkkal büszkélkedhet. A labdarúgó posztját egyébként még a Meta vezetője, Mark Zuckerberg is megosztotta az oldalán és bejelentette a kiemelkedő rekordot.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?