Nem lesz több olcsó Apple mobil!

A jelentések szerint most már tényleg halott az iPhone SE, nincs tovább. 

Az Apple eddig 2 évente frissítette a legolcsóbb iPhone-t, a legutóbbi modell az iPhone SE 2022 volt. A következő értelemszerűen 2024-ben lenne esedékes, eddig azt beszélték, hogy az iPhone XR-t kapjuk meg modernebb chippel.


A neves elemző, Ming-Chi Kuo forrásai szerint azonban az Apple pontot tett a projekt és az SE-kísérlet végére. Kuo szerint az Apple utasította a partnereit, hogy a 2024-es iPhone SE-vel kapcsolatban állítsanak le minden gyártást, mert a készüléket kukába dobták (nem elhalasztják).

Még érdekesebb, hogy állítólag ebben debütált volna az Apple saját baseband chipje, amivel ha gondok lettek volna, kevésbé lett volna nagy felháborodás, mintha a többi iPhone-ba építették volna. A pletykák szerint így ezzel a chippel is gondok lehetnek, és továbbra is a Qualcomm szállít majd az Apple-nek, még 2024-ben is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?