Odaver élőben az új DeLorean Omega elektromos autó

Olyan, mintha egy sci-fi filmből gurgulászott volna elő ez a jármű. A DeLorean Omega sújtóan jól néz ki, és még napelemek is vannak rajta.

A CES kiállításon már egy rakat autót is kiállítottak, így többek között a DeLorean új futurisztikus járművét is. A Vissza a jövőbe! filmek által világhírűvé tett márka dizájnerei alaposan kitettek magukért, mert az elektromos meghajtású DeLorean Omega tényleg brutál jól néz ki.delorean omega


A nagy holdjárókat idéző, integrált felnis kerekei betonbiztos alapokat szolgáltatnak a karakteres megjelenéshez. Oszlop nélküli ajtókkal rendelkezik, amelyek a tetőbe olvadnak, és elől, illetve hátul is sötétített üveglap található. A front- és hátsó felületen  is hatalmas üveglapok állnak ki az autóból, amelyek valójában az autó fényszórói és hátsó lámpái, és még saját napelemekkel is rendelkezik. A DeLorean Omega egyelőre csak koncepció szinten létezik, még szó sincs arról, hogy a tömeggyártását megkezdenék, pedig igény volna rá!

A kiállításon én is megnéztem élőben, és meg kellett állapítanom, hogy nagyon király a megjelenése. De nem csak én gondoltam így, hiszen a verda körül rengeteg táti szájú ember volt állandóan, akik miatt nem is lehetett igazán fotókat lőni róla.

Még több infó a DeLorean kísérleti járműveiről itt, a honlapon!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?