Magát takarítja a beépített hangszórós okosvécé

Még mindig sláger az okosvécé: a Kohler Numi 2.0 többek között beépített hangszórót is kapott. 

Eredetileg még a 2019-es CES-en mutatták be a Kohler Numi 2.0 okosvécét, amely visszatérő szereplő a médiában, rendre előveszik. Most már megérkezett a boltokba is, sok funkcióval. Képes például mozgásérzékelés segítségével nyitni és zárni az ülőkét, meg sem kell érinteni. Mindezt pedig csendben teszi.


Van persze színes LED-es világítás, ez a padlóra és falra is világít, éjszaka állítólag ez hasznos lehet. Ahogy a beépített hangszórórendszer, a melegített ülőke is. Az okosvécé nem csak használójának segít a tisztálkodásban továbbá beállítható hőmérséklettel és nyomással, de öntisztító módja is van, UV-fénnyel és elektrolizált vízzel dolgozik. És automatikusan illatosít is.

Persze van hozzá távirányító is, de app segítségével is vezérelhető. Van továbbá energiatakarékos módja, a vészöblítő pedig 100-szor használható áramszünet esetén. Mert erre sem árt gondolni. Főleg egy 11 500 dolláros vécénél.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?