Így lehet ingyen használni a YouTube Music streamingszolgáltatást

Visszajelzésekért cserébe 1 év ingyenes használatot biztosít a YouTube Music új Listening Room programja. 

A YouTube Music bár a legnépszerűbb, de az egyik legkedveltebb zenei streamingszolgáltatás, így aztán nagy dolognak számított, amikor elindult a Listening Room program. Ennek a lényege, hogy a korai hozzáférésű funkciókról kell visszajelzéseket adjanak a résztvevő felhasználók, továbbá válaszokat az előfizetési szokásaikról, zenei stílusukról és egyebekről.


Bárki jelentkezhet a programba, csak zenerajongónak kell lenni, valamint rendszeres visszajelzéseket adni a felületen – és persze használni a YouTube Musicot, egy éven át.

Akit bevesznek a programba, az 1 éven át ingyen használhatja a YouTube Musicot, ráadásul hozzáfér a korai és új funkciókhoz. Persze aki bekerül, az nem közölhet semmit a látottakról, sem infókat, sem képeket vagy képernyőképeket.

Az újítás iránt olyan hatalmas az érdeklődés, hogy pillanatnyilag fel is függesztette a YouTube. Az eddig kiválasztott embereket februárban értesítik, azt pedig nem tudni, mikortól fogadnak még jelentkezőket – érdemes lesz figyelni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?