Leállt a Microsoft Outlook és a Teams világszerte

Tudomásunk szerint az egyik ismert multinacionális cég magyarországi telephelyén is okozott fennakadásokat a leállás. 

A Downdetector szerint a világ számos országában jelentettek problémákat, csak Indiában és Japánban több ezer bejelentés érkezett arra vonatkozóan, hogy a felhasználók nem férnek hozzá a Microsoft bizonyos szolgáltatásaihoz. Az Egyesült Királyságban a cikk írásakor több mint 5000 ember jelentette be, hogy az Outlook nem érhető el, de más szolgáltatások, köztük a Teams és az Xbox Live szintén nem működtek.


Olvasónk, aki az egyik vezető multinacionális vállalat magyarországi telephelyén dolgozik, arról számolt be oldalunknak, hogy a reggeli órákban az alkalmazottak nem tudtak hozzáférni az Outlook és a Teams szolgáltatásokhoz, a home office-ban dolgozó munkatársak pedig az Xboxhoz sem tudtak nyúlni, mivel az Xbox Live-ot is érintette a leállás. Elmondása szerint azóta újra működnek náluk a szóban forgó szolgáltatások.

A BBC szerint a Microsoft már megkezdte az ügy kivizsgálását, de állításuk szerint nem kizárt, hogy a fennakadást egy „visszavont hálózati változtatás” okozta.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?