Hatalmas újdonságot hoz az új OnePlus fülhallgató

Elsők között támogatja az Android 13 Spatial Audio funkcióját a OnePlus Buds Pro 2 fülhallgató. 

A Google beépített az Android 13-ba egy Spatial Audio keretrendszert, amelyet minden mobil és fej-, valamint fülhallgató gyártója használhat. A OnePlus elsők között támogatja ezt a OnePlus Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgatóval, ami Kínában már elérhető, a nemzetközi piacra pedig február 7-én jön, a OnePlus 11-et kísérve.


A spatial audio lényege, hogy a termékbe épített fejkövetés alapján szimulálja a magával ragadó, többcsatornás hangzást, mintha csak moziban lennénk. Ez azokkal a tartalmakkal működik leginkább, amiket eleve így gyártottak: filmekkel, néhány zenével.

A OnePlus persze azt ígéri, hogy a sztereó tartalmakat is feljavítja, és a játékok és profitálnak a funkcióból. Ráadásul az Android audio switching technológiáját is kezeli a Buds Pro 2, így több kütyühöz csatlakoztatható (tablet és mobil, például), és a lejátszás alapján magától vált eszközt. A beállítást pedig a Fast Pair segíti, egyetlen érintéssel.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?