A régi zenelejátszód is streamelhet

A NAD CS1 egy egyszerű és olcsó megoldás, hogy a régi Hi-Fi rendszer modern, streamelésre alkalmas legyen. 

Akinek van otthon CD-lejátszója vagy lemezlejátszója a régi időkből, de szeretne fejest ugrani a zenei streaming világába, annak bizony nem kell kidobnia a régi rendszert. Elég lesz a NAD CS1-et beszerezni, ami egy olcsó zenei streamer, kifejezetten a régi rendszerek felokosításához.


A 349 dolláros megoldás a kategóriájában olcsónak számít, de remek minőséget ígérnek, még TI DAC is van az eszközben. Végpontként a külsős streamingprotokollok támogatottak, így a Google Cast, az Apple AirPlay 2, a Spotify Connect vagy a Tidal Connect. Vagyis az appokból, Apple és androidos eszközökből közvetlenül lehet streamelni a CS1-re. A kapcsolódás Wi-Fi-n és kábelen is történhet az internethez.

Van DLNA-támogatás, 24-bites/192 kHz-es audio, MQA-támogatás, Bluetooth és Roon-támogatás. RCA-kimenetek, optikai, koaxiális kimenetek egyaránt rendelkezésre állnak.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?