Faszányos hajtogatható kagylótelefon jön hozzánk is egész jó áron!

Nagyméretű kijelző került a hátlapra is, erős a hardver, kifejezetten ígéretesnek tűnik az Oppo Find N2 Flip!

Na, nagyon úgy tűnik, hogy 2023 végre a hajtogatható telefonok éve lesz! Az Oppo most azt jelentette befele, hogy Európába is elhozza a Find N2 Flip névre hallgató kagylótelefonját. A termék a képek alapján kifejezetten baszón néz ki, köszönhetően annak, hogy az előlapra is pakoltak egy használható méretű, 3,26 inches, színes, 382 x 720 képpontos OLED képernyőt.Oppo Find N2 Flip


Kinyitva 6,8 inches, 2530 x 1080 pixeles, 21:9 képarányú, végtelen kontrasztot, és ragyogó színeket produkáló OLED kijelzőt kapunk. Belül egy 4 nm-es Mediatek Dimensity 9000+ SoC dübörög, és van olyan verzió, amelynél 16 GB RAM-ot pakoltak mellé! Szóval minden bizonnyal a teljesítményre sem lehet panasz.

A képalkotásban mondjuk nem lesz világbajnok, de ilyesmit nem is nagyon várhat senki egy hajtogatható kagylófontól. Az 50 megapixeles főkamera, és a 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység korrekt, de ennél nem több.

Oppo Find N2 Flip
Oppo Find N2 Flip

Az ára egész király lesz várhatóan, hiszen durván 800 eurót, azaz mintegy 300 000 forintot kérnek el érte. Ez nyilván nem kevés pénz, de ahhoz képest, hogy MILYEN készülékről van szó, ez nem rossz összeg!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?