Hopp! Új, bivalyerős szereplő a tévés piacon – OLCSÓ MODELLEKKEL!

A Roku robbant óriási választékkal, Full HD, 4K és QLED televíziókkal. Jön a Roku tv!

A Roku nevű cég saját okostévé rendszerével vált ismerté az elmúlt egy évtizedben. A hódítást az USA-ban kezdték meg, de a cég már egy ideje a világ más tájain, így Európában is kínálja szolgáltatásait. Eddig az volt a stratégia, hogy nagy tv-gyártókkal állapodtak meg, de most a cég szintet lép.


Roku tv

Bejelentették ugyanis, hogy érkeznek a saját márkás Roku tv készülékek. Ráadásul nem sza… szappannal gurigáznak, hiszen óriási választékkal lépnek színre. A választék egy pici, 24 inches, Full HD LCD-től, egy hatalmas, 75 hüvelykes 4K felbontású QLED modellig terjed. Ezek a Roku tv modellek természetesen a cég saját smart platformjára épülnek, amely ipari mennyiségű netes alkalmazás, és ezernyi film, sorozat és sportközvetítés elérését garantálja.

A legjobb, hogy az új televíziók nem kerülnek majd sokba! A legalapabb készülék 130 dollárba, azaz olyan 40 000 forintba kerül. Az említett, legnagyobb tudású termékért pedig 1200 dollárt, tehát 420 000 forintot kérnek el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?