A Netflix azt tervezi, hogy idén további 40 játékkal bővíti az előfizetés mellé járó mobiljáték-könyvtárát.

Szűk másfél éve, hogy a Netflix mobiljátékokkal igyekszik még vonzóbbá tenni streamelős szolgáltatását a más meglévő és új előfizetői számára. Eddig viszonylag kevés előfizetőt győzött meg a Netflix Games szerény kínálata, bár a streamingszolgáltató már korábban is jelezte, hogy hosszútávon igyekszik megvetni a lábát a játékos piacon.

A cég mobiljáték-könyvtárában jelenleg 55 játék elérhető, és a cég tervei szerint 2023-ban további 40 játékkal bővül majd a kínálat – írja az Engadget. A vállalat ezek közül már leleplezett néhány címet: március 28-án érkezik a Terra Nil, április 18-án pedig az Ubisoft második játéka, a Mighty Quest Rogue Palace kerül be a kínálatba. Emellett az év végén lesz várható a Netflix egyik  leggyakrabban játszott játékának, a Too Hot to Handle: Love is a Game-nek a folytatása is, amely a streamingszoláltató egyik nagysikerű valóságshow-ján alapul.

A Netflix tavaly novemberben indította el világszerte a Netflix Games szolgáltatását, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy androidos és iOS-es játékokat töltsenek le. A streamingóriás nem kér pluszpénzt a játékokért, tehát a normál előfizetés részeként, alkalmazáson belüli vásárlások és reklámok nélkül bárki számára elérhető ez a szolgáltatás.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!