Indul a Yettel TV!

A tesztidőszak után megérkezett a Yettel TV, a Yettel otthoni TV-szolgáltatása, amellyel akár 93+3 tévécsatorna adása követhető TV-készüléken és mobilon is.

A Yettel TV-ben meghatározott csatornák esetében az adás előre- és visszatekerhető, 7 napig visszanézhető, illetve rögzíthető és akár 30 napig is megnézhető. A szolgáltató adatai szerint a tartalomfogyasztást a lineáris tévézés dominálja: a tesztidőszakban a felhasználók 88%-a élőben nézte a Yettel TV adásait, 12% pedig felvételről tekintett meg egy-egy tartalmat. A legnézettebb csatornák toplistáján főként a hazai kereskedelmi adók és a mozis csatornák szerepelnek; ábécé-sorrendben a következők: Comedy Central, Cool, Film+, HBO2, M1, M4 Sport, Mozi+, RTL, Sorozat+, TV2.


Élőben az elmúlt hét adatai alapján leginkább hazai és amerikai gyártású sorozatokat, hazai vetélkedőket, reality-ket és showműsorokat, illetve hírműsorokat néztek a felhasználók. A felvételről nézett tartalmak esetében már előkelő helyet foglalnak el a gyerektartalmak: az elmúlt héten tízből három rögzített adás kifejezetten gyerekeknek szólt. A Yettel adatai szerint a felhasználók túlnyomó többsége (kb. 90%) a tesztidőszakban TV-készüléken használta a szolgáltatást, amit az Androidos mobilok, a PC, az iPhone, valamint az Android tabletek követnek.

Gyerekeknek külön oldalon gyűjtött mesék és korhatár-besorolás védelem. (Fotó. Yettel)

 A szolgáltatást OtthonNet és OtthonNet Pro tarifákkal, vagy lakossági számlás hangalapú tarifákkal együtt lehet igénybe venni összesen 3 csomagban, már akár havi 2000 forintos havidíjért, és a csomagok között bármikor lehet váltani, akár egy sorozat vagy bajnokság kedvéért.

A Yettel TV S, M és L csomagok a legnépszerűbb csatornák mellett az RTL+ Active és a TV2 Play Prémium streamingszolgáltatásokat is kínálják, valamint az HBO Max is megvásárolható melléjük. A Yettel TV-re új OtthonNet vagy OtthonNet Pro tarifák vásárlása esetén 12 havi hűséggel 3 hónapig 0 forintért lehet előfizetni, és május 3-tól az HBO Max is 3 hónapig 0 forintért vásárolható meg.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?