Jön a világ legfurább televíziója, amely mellé jár egy kisebb képernyő, amelyen végig hirdetések futnak. Itt az ingyen tv!

Na, eljött végre az idő, hogy ingyen adják a tévét egy totálisan új üzleti koncepciónak köszönhetően. A Pluto nevű vállalat Telly TV nevű masináját tényleg ingyen adja, de ezért cserébe a felhasználónak megállás nélkül reklámokat kell rajta nézni. Az 55 hüvelykes, soundbarral is kiegészített modell alsó részén található egy kisebb képernyő, amelyen folyamatosan, kikapcsolhatatlanul futnak a hirdetések, illetve itt megjelenhetnek egyéb fontos információk is.ingyen-tv-tally-tv

Maga a készülék nem valami nagy szám, hiszen egy 55 hüvelykes, 4K felbontású LED LCD modellről van szó, 60 Hz-es képfrissítési rátával. Az okostévé rendszer nem hiányzik belőle, ami ráadásul elvileg teljesen saját fejlesztés. Pakoltak rá egy kamerát is, amivel videóbeszélgetéseket lehet lebonyolítani.

A Pluto TV főnökének merész tervei vannak, már idén fél milliót szeretnének leszállítani az ingyen tévéből. Ha bejön a koncepció, akkor az alapjaiban rázhatja meg a tévés piacot.