Magyarországra is érkezik a Huawei-csúcstelefon

Június 1-től Magyarországon is kapható a Huawei legújabb, kiemelkedő fotós képességekkel rendelkező okostelefonja, a Huawei P60 Pro.

A gyártó nagy hangsúlyt helyezett a készülék küllemére, a hátlap, a kamerasziget és az előlap, illetve a kijelző esztétikus és egyedi formatervezésére. A Huawei P60 Pro hátlapi kamerái klasszikus elrendezést kaptak. A leggyakrabban használt fő kamera a hátlap objektívmoduljának közepén található, míg a szuper telefotó és szuper széles látószögű objektívek a fő kamera felett és alatt helyezkednek el. A készülék tetején lévő átlátszó réteg még vékonyabb eszköz illúzióját kelti, miközben lehetővé teszi, hogy az Ultra Lighting fő kamera vizuálisan kiemelkedjen.


A készülék mindössze 200 g súlyú, így kényelmesebb kézbe fogni, és jobb érintési élményt biztosít. Továbbá  megfelel az IP68-as por- és vízállóság szabványnak is, így a felhasználóknak biztonságérzetet nyújt a mindennapi használat során.

Huawei P60 Pro
Fotó: Huawei

A Huawei P60 Pro újratervezett optikai rendszerrel, F1.4-F4.0 automatikusan állítható fizikai rekesznyílással, nagy áteresztőképességű lencsecsoporttal és RYYB SuperSensing érzékelővel felszerelt Ultra Lighting főkamerával érkezik. Ezek az új fejlesztések gyenge fényviszonyok között is élethű fotók készítését teszik lehetővé, a kamera képes teljesebb részletességgel megjeleníteni a sötétebb területeket is. Emellett a készülék ultra-magas dinamikatartományt nyújt a magas fény-sötétség arányú helyzetekben, például napkeltekor és napnyugtakor hajnalban vagy alkonyatkor. Ezenfelül az új XD Fusion Pro Texture Engine technológia egészen finom részleteket is meg tud jeleníteni a fotókon, akár még az üvegfelületeken látható ragyogást is.

Huawei P60 Pro
Fotó: Huawei

A HUAWEI P60 Pro további újítást hoz az éjszakai teleobjektíves fotózás terén: a készülék F2.1 rekesznyílású Ultra Lighting telefotó kamerája az iparág egyik legnagyobb rekesznyílásával rendelkező periszkópos telefotó kamera – írja a vállalat hozzánk eljuttatott közleményében. A több lencse több fényt képes rögzíteni, az RYYB SuperSensing érzékelővel kombinálva pedig a teleobjektívbe jutó fény mennyisége is jelentősen megnőtt. A felhasználók így élethű fényképeket készíthetnek éjszakai városi sétáik során, mivel a kamera képes rögzíteni és kiemelni a távolban lévő tetőtéri neonfények részleteit, pontosabban megörökítve azt a szépséget, amely szabad szemmel is látható.

Huawei P60 Pro
Fotó: Huawei

Ami az üzemidőt illeti, a 4815 mAh akkumulátora a mindössze 8,3 mm vékony kompakt készüléktestben kapott helyet, és 88W vezetékes  gyorstöltéssel rendelkezik. A készülék lehetővé teszi továbbá az 50W vezeték nélküli gyorstöltést is, illetve a 7.5W fordított vezeték nélküli töltést. A Turbo mód használatával a P60 Pro mindössze közel 10 perc alatt akár 50 százalékra tölthető fel.

A HUAWEI P60 Pro elsőként a Vodafone kínálatában elérhető el fekete színben 2023. június 1-től, a készülék ajánlott fogyasztói ára 479.990 Ft.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?