Új taggal bővült az Easy UPS termékcsalád

A váratlan áramkimaradásokra és áramingadozásokra érzékeny berendezések mellett a vállalkozások költségvetését is védi a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, az Easy UPS 3-Phase Modular.

Az Easy UPS 3-Phase Modular lehetővé teszi a berendezést használó vállalkozások számára, hogy a növekedésüknek megfelelően bővítsék az érzékeny elektromos berendezéseik védelmét biztosító UPS kapacitását, így optimalizálhatják a kiadásaikat. Az új szünetmentes tápegység része a Schneider Electric Green Premium portfóliójának, amelynek termékei a környezeti lábnyom csökkentése érdekében egyszerre biztosítanak energiahatékonyságot, tartósságot, újrahasznosíthatóságot és átláthatóságot. A rendszer olyan, a legkorszerűbb technológiákra jellemző megoldásokkal rendelkezik, mint az intelligens akkumulátor-kezelés, a valós idejű felügyelet és vezérlési képességek, így az egyik leginkább költség- és energiahatékony szünetmentes tápegység a piacon.


Az Easy UPS 3-Phase Modular lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy optimalizált beruházási modell révén csökkentsék kiadásaikat. Emellett a tervezett állásidő jelentősen mérsékelhető az öndiagnosztizáló, független intézet által tanúsított Live Swap-képes teljesítménymodulok és statikus kapcsoló révén. Ezek növelik a berendezés megbízhatóságát és a rendelkezésre állást, ráadásul mindezt kis alapterület mellett.

Easy UPS 3
Fotó: Schneider Electric

„Kommunikációs képességei lehetővé teszik a folyamatos ellenőrzést, így ideális választás lehet adatközpontokban, valamint kereskedelmi és ipari környezetekben egyaránt” – mondta el Mustafa Demirkol, a Schneider Electric „Data Center Solutions” részlegének ajánlatmenedzsmentért és marketingért felelős alelnöke.

A szünetmentes tápegység könnyen kiválasztható, konfigurálható, telepíthető és karbantartható, ami zökkenőmentessé teszi a bevezetését – írja a vállalat közleményében.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?