Kiderült, mikor érkezik a Black Mirror hatodik évada, új trailer is befutott

A Netflix egy hangulatos előzetes kíséretében jelentette be a Black Mirror hatodik évadának premierdátumát. 

A technológiai fejlődés veszélyeit taglaló antológia-sorozat csaknem négy év kihagyás nyáron végre visszatér a képernyőkre. Túl sok infó nem érkezett eddig az alkotásról, viszont most egy új bemutatóval kiderült – amit már pletykaszinten is tudni lehetett -, hogy a sokak által várt disztópikus sorozat június 15-én öt epizóddal érkezik a Netflix kínálatába.


Az új évad igazi sztárparádét tartogat, többek közt Salma Hayek, Aaron Paul, Kate MaraJosh Hartnett és Ben Barnes is látható lesz az új szezonban. Természetesen az előző részekhez hasonlóan minden rész eltérő szereplőgárdával rendelkezik, és a történetek eltérő valóságokban játszódnak, ugyanakkor folytatják az ötödik évad tendenciáját, így hosszabb, filmszerűbb részekre lehet számítani.

Az új trailer bepillantást enged a hamarosan érkező hatodik évad epizódjaiba, köztük a Joan Is Awful című részbe, amelyben egy átlagos nő (Annie Murphy) azzal szembesül, hogy egy globális streamingplatform, a Streamberry filmet készített az életéről, amelyben Salma Hayek alakítja őt.

Ígéretesen hangzik, hogy a széria atyja, Charlie Brooker egy rajongói oldalon azon tréfálkozott, hogy még magát is sikerült meglepnie a hatodik évaddal.

Így fest az új kedvcsináló:

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?