Oltásellenes 5G-gyűlölők helyeselték képviselők meggyilkolását

Az oltásellenes, és 5G-t szívből gyűlölő párosnál még nyílpuskát, és gépkarabély-replikát is találtak a rendőrök.

Két oltásellenes, összeesküvés-elméletekben hívő személyt találtak bűnösnek az 5G mobiltelefon-állomások megsemmisítésére irányuló szervezkedés kapcsán. A sheffieldi Newbould Crescentben élő Darren Reynoldsot hat terrorcselekményben találta bűnösnek a Leeds Crown Court. A York-i Boothwood Road-on  élő Christine Graysont szintén bűnösnek találták a bűncselekmény elkövetésére irányuló összeesküvésben. A bíróság azt is megállapította, hogy az 59 éves Grayson és a 60 éves Reynolds több esetben erőszakot szorgalmaztak a képviselőkkel szemben. Továbbá interneten folytatott beszélgetések közben arról értekeztek, hogy meg kell szabadulni az 5G-tornyoktól és oszlopoktól.


Ezeket „ellenséges infrastruktúrának” nevezték, és egyetértettek abban, hogy szükség van egy szabotázscsapatra, ami elvégzi a „munkát”. Amikor a rendőrség Grayson otthonában házkutatást tartott, egy nyílpuska mellett két gépkarabély replikát is talált. A 60 éves Reynoldsot bűnösnek találták terrorizmusra való buzdításban, mivel online kommentjei között szerepelt a képviselők megölésére szóló felhívás is. Beszélgetéseiben Reynolds a meggyilkolt képviselőt, Sir David Amess-t „árulónak” nevezte, és helyeslően reagált egy másik felhasználó véleményére, miszerint Thomas Mair jogosan végezte ki állítólagos árulása miatt Jo Cox képviselőt. Bűnösnek mondták ki továbbá terrorista kiadvány terjesztéséért is, mivel megosztott egy neonáci dokumentumra mutató linket. Az ügyben június 5-én lesz ítélethirdetés.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?