Huawei termékbemutató lesz holnap a Westend City Centerben

A Huawei Technologies termékbemutató rendezvényt tart a Westend City Centerben található Vodafone üzletben június 15-én,  15.00-kor a vállalat legújabb zászlóshajó készüléke, a Huawei P60 Pro kapcsán. 

A rendezvényen a résztvevők kipróbálhatják a P60 Pro fotós képességeit, többek között a többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerát és az újratervezett optikai rendszert, F1.4-F4.0 automatikusan állítható fizikai rekesznyílással. Emellett a helyszínen jelenlévő szakértők minden kérdésre választ adnak, és segítenek a telefon beállításában és használatában.


Azoknak az érdeklődőknek, akik a bemutató esemény napján a Westendben található Vodafone üzletben megvásárolják a P60 Pro-t, meglepetéssel kedveskedik a gyártó: minden vásárlónak exkluzív ajándékdobozt és egy Huawei pulóvert ad. Ezenfelül ha aznap bármilyen egyéb Huawei terméket vásárolnak a helyszínen, ajándékdobozzal lehetnek gazdagabbak.

A Magyarországon május végén megjelent Huawei P60 Pro a gyártó legújabb prémium kategóriás készüléke, amelynek kamerája három hátlapi lencsét tartalmaz: egy 48 megapixeles Ultra Lighting XMAGE főkamerát, egy 48 megapixeles Ultra Lighting telefotó kamerát, valamint egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?